2106822537, 2106823596 6944367814 Ζωοδόχου Πηγῆς 41, Χαλάνδρι lyropoulos.service@gmail.com
hero image
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ | Χαλάνδρι Αττική


Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εάν λοιπόν αντιμετοπίζεται οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να την εξετάσουμε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την άμεση και σωστή επίλυση της βάλβης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
  Ρελέ ασφαλείας
  Δομική καλωδίωση
  Συντήρηση & Επισκευή Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων κ.α.
 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαλάνδρι και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.
Διαθέτοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές βλάβες, οι οποίες πραγματοποιούνται με γνώμονα τα αυστηρότερα κριτήρια ασφαλείας και, πάντα, σε συμφωνία με την ισχύουσα νομοθεσία των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ΕΗΕ).

Έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό από ηλεκτρολογικές βλάβες στο Χαλάνδρι και σε όλα τα Βόρεια Προάστια, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιάσει ο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζεται στην ηλεκτρική σας συσκευή ή στα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαλάνδρι και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.