2106822537, 2106823596 6944367814 Ζωοδόχου Πηγῆς 41, Χαλάνδρι lyropoulos.service@gmail.com
hero image
 
 
 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Service - Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Χαλάνδρι Αττική - Εμπορία Ανταλλακτικών & Ηλεκτρολογικές Βλάβες Χαλάνδρι Αττική


Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, δραστηριοποιείται από το 1966 με το service και την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, προσφέροντας επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση.

Αποτελώντας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας electrolux (AEG & Zanussi) αλλά και έχοντας επισκευάσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό από ηλεκτρικές συσκευές, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιάσει η δικιά σας ηλεκτρική συσκευή, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

αναλαμβάνουμε το service και την επισκευή πλυντηρίων, ψυγείων και κουζινών καθώς και την τοποθέτηση και την συντήρηση κλιματιστικών. Διαθέτουμε επίσης, μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά για πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία και κλιματιστικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιάσει η ηλεκτρική σας συσκευή, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας, δραστηριοποιειται με ηλεκτρολογικές βλάβες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση στο Χαλάνδρι και σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχοι μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας προκειμένου να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζεται στην ηλεκτρική σας συσκευή ή στα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαλάνδρι και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.