2106822537, 2106823596 6944367814 Ζωοδόχου Πηγῆς 41, Χαλάνδρι lyropoulos.service@gmail.com
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ | Χαλάνδρι Αττική


Έχει παρουσιαστεί βλάβη στην ηλεκτρική συσκευή σας;
Μην αγχώνεστε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να την εξετάσουμε και να προχωρήσουμε στην άμεση επισκευή της, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι και το εξειδικευμένο προσωπικό της, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο και έχοντας επισκευάσει ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών συσκευών, αποτελεί εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην δική σας ηλεκτρική συσκευή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟ SERVICE & ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ:
   
 
  Κουζινών
  Απορροφητών
  Ψυγείων
  Καταψυκτών
  Πλυντηρίων Ρούχων
  Πλυντηρίων Πιάτων
  Στεγνωτηρίων
  Κλιματιστικών
 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαλάνδρι και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.
Με επαγγελματισμό πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο στην συσκευή σας προκειμένου να εντοπίσουμε την βλάβη, στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος και προχωράμε στην επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής.

Φροντίζουμε πάντα, να σας προσφέρουμε μια απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση, ανά πάσα στιγμή, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτελούμε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρείας electrolux (AEG & Zanussi), όμως χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών όλων των κατασκευαστών.  
Παράλληλα, η επιχείρησή διαθέτει μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σας. Σας καθοδηγούμε στην ιδανική λύση, ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της συσκευής σας, αλλά και τα χρήματα που προτίθεστε να διαθέσετε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζεται στην ηλεκτρονική σας συσκευή ή στα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαλάνδρι και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.